Iskanje popolnega stola za vaš bar

Barski stoli so kot nalašč za sedenje ob kuhinjskem pultu, opremljanje igralnice v kletnih prostorih ali za visoko jedilno mizo. Sodobni barski stoli hitro postajajo eden izmed najbolj priljubljenih kosov pohištva v kuhinji, zaradi svoje vsestranskosti v odprtem tlorisu. Stol boste lahko uporabljali vsak dan med tem ko boste otrokom pomagali pri domačih nalogah ali gostili vesele urice za vaše prijatelje. V naslednjem članku bi vam radai predstavili par navodil za nakup tega majhnega kosa pohištva.

Preden začnete nakupovati, si oglejte, kaj lahko iščete…

Sodobni stoli so na voljo v štirih višinah: kratki, srednji, unikati in visok. Če želite izmeriti vašo idalno razdaljo med vašo mizo in stolom oz. kuhinjskim pultom, pustite med sedežem in zgornjo površino nekje od 9-12 cm prostora, tako, da se lahko vsakdo udobno sedi.

Resultado de imagem para bar chairs

Kako izmeriti barski stol?

Izmerite višino prostora pulta, mize, kjer boste uporabljali sedež, od tal do vrha police. Odštejte približno 10 cm od te številke, da najdete približno višino, ki jo potrebujete.

Kratek stol:Primeren za vse prostore in priložnosti, razdalja:16-23 cm.

Srednji stol: Namenjen je kuhinjskim otokom ali domačim barom, rezdalja: 24-27 cm.

Unikat: Višja možnost stola, ki jo najdete v večini restavracij, razdalja: 28-33 cm.

Visok: Izbira za visoke površine, razdalja: 34-40 cm.

Druge stvari, ki jih je potrebno upoštevati:

Barski stoli so na voljo v treh različnih višinah naslonjala – polni hrbet, spodnji del hrbta in nazaj obrnjeno naslonjalo.

Polna hrbtna stran: Če nameravate preživeti veliko časa v teh sedežih, vam priporočamo polne hrbte.

Spodnji del hrbta: Zelo moderno in elegantno in še posebej dobro deluje, če ne želite blokirati oči z naslonjali stola.

Eden od priljubljenih stilov sodobnih barskih stolov je vrtljivi stol. Vrtljivi stoli vam lahko prihranijo tudi prostor, ker jih ni treba vleči in umikati, da bi nekdo sedel. Barski stolčki so lahko težki za premikanje, zato so vrtljivi stoli idealni za tiste z bolečinami v hrbtu.

Če imate otroke, bodite pozorni na sedež, ki je lahko pretežki ali ima ostro podlago. Nekateri vrtljivi stoli lahko spadajo v to kategorijo, zato jih preizkusite in dobro ocenite. Štirinožni, visoki hrbtni stoli z ročaji so običajno zelo trdni in prenevarni za otroke. Poskrbite, da se bo otrok lahko sam povzpel na stol, ne da bi tvegali padec. Otrokom so morda potrebni tudi opore za noge. Za majhne prostore izberite stole, ki so lahki in jih lahko postavite drug na drugega.

Kaj pa udobje barskih stolov?

Če je udobje ključno, poiščite oblazinjene stole. To je dobro, če uporabljate stol za bar, kot jedilni stol, za pogosto zabavo ali na delovnem mestu. Plastične, kovinske ali lesene stole lažje očistite zato premislite o stolu s tkanino.

Še vedno niste prepričani za katerega bi se odločili? Predstavljamo vam senzacijo barstool!

Iščete nekaj originalnega v vaših baru? Želite, da vaši barski stolčki resnično dodajo značaj vašemu domu? Obstaja tona edinstvenih modelov barstool, ki bo vkradila pozornost vaših gostov in zapolnila vaš bar z občutkom sproščenosti in nasmeha. Naše nove stole bardtools lahko uporabite za ustavrjanje kakršnega koli vzdušja, si želite odpotovati v Grčijo, z nami si jo lahko pričarajte kar doma! Po zelo nizi ceni in edinstvenem izgledu. Barstoolsi se gibljejo vse od motivov z cevticamo do športnih tem.

Z barskimi stoli, ki izgledajo kot vaša zabavna šolska miza, boste hitro našli dobro prijateljstvo. Vaši prijatelji bodo z veseljem gledali nogometno igro iz teh udobnih šolskih stolčkov. To je popolna novost za moško sobo in rekreacijo. Ti barski stoli so široko dostopni v skoraj vsaki večji trgovini, ki si jo lahko zamislite, čeprav jih boste verjetno morali naročiti na spletu ali jih posebej naročiti prek prodajalca pohištva. Če ste pripravljeni počakati, boste nagrajeni.

S barskimi stoli boste hitro ustvarili občutek, da ste nekej drugje kot doma, ta ideja ni novost na našem trgu. Vendar pa vašemu baru dodajo ustvarjeno iluzijo, ob kateri boste zlahka zasanjali in odpotovali v vaših mislih. Vaši otroci bodo uživali ob prigrizku pri večerji v stilu 1950, ko se bodo vsako popoldne vrnili iz šole. Če imate radi sodobnem stil, bodo oblikovani plastični stolčki zelo dobro dopolnili vaš dekor in nenazadnje so resnično udobni.

Barstools po meri so možnost, o kateri bi morali razmisliti, če ne veste, kaj želite. Samo zato, ker imate izdelane barstools po meri, ne pomeni, da ste muhavi in prezahtevni. To preprosto pomeni, da imate zamisel ali željo, ki je trg ni obravnaval, zato ne skrbite! Čeprav so lahko dragi, se bodo popolnoma prilagodili vašim potrebam in upanju, nenazadnje pa bodo trajali veliko let.

Več na www.pivk.si

Comments are closed